Isover

Isover Multi Komfort passzív ház üveggyapot

Isover hőszigetelő anyag

Isover hőszigetelő anyagok

Az Isover Multi Komfort passzív ház hőszigetelő anyag alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között, szerelt külső falaknál favázak között, MULTI-KOMFORT PASSZÍV HÁZ-aknál, normál passzívházaknál, tetőtér-beépítésnél, külső falnál, nemjárható padlásfödémnél, koporsófödémnél, búvótereknél, ferde tető szakasznál, szerelt térdfalnál, kéthéjú hidegtetőnél.

Az Isover Multi Komfort passzív ház hőszigetelő anyag a legjobb hőszigetelőképességű üveggyapot filc. Nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő, ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség.

Az Isover Multi Komfort passzív ház hőszigetelő anyag alapanyaga üveggyapot.

Isover Multi Komfort passzív ház műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,034 W/(mK)
Méret: 7000*1300 – 3500*1300 vastagságtól függően
Vastagság: 100-240 mm

Isover Uniroll Plus üveggyapot

Isover hőszigetelő anyag

Isover hőszigetelő anyagok

Az Isover Uniroll Plus hőszigetelő anyag alkalmas tetőtér-beépítéseknél, szarufák és szelemenek között, szerelt külső falaknál favázak között. Az Isover Uniroll Plus nem éghető, tűzvédelmi osztálya A1. Pára áteresztő, ellenáll a kártevőknek, rágcsálóknak és rovaroknak. Az Isover Uniroll Plus hőszigetelő anyag hézagmentesen kitölti a rendelkezésre álló teret. Rugalmasságából adódóan jól követi az épületszerkezeti mozgásokat, így a fatető szerkezet mozgásait is. A faszerkezet közé befeszül, önhordó, ezért alátámasztó huzalozásra nincs szükség.

Az Isover Uniroll Plus hőszigetelő anyag alapanyaga üveggyapot.

Isover Uniroll Plus műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,036 W/(mK)
Méret: 11000*1200 – 3500*1200 vastagságtól függően
Vastagság: 50-150 mm

Isover Domo Flex üveggyapot

Isover hőszigetelő anyag

Isover hőszigetelő anyagok

Az Isover Domo Flex hőszigetelő anyag alkalmas elõre gyártott és könnyûszerkezetes épületeknél, illetve  favázak, faszerkezetek közé építtett hőszigetelések elkészítéséhez. A hőszigetelő anyag befeszül a szerkezetbe, külön tartószerkezetet nem igényel, szervetlen, kémiailag semleges anyagból készül, teljes keresztmetszetében víztaszító, rothadásmentes,  szagtalan, ellenáll a kártevõknek, valamint tûzállósági osztálya Euroclass A1

Az Isover Domo Flex hőszigetelő anyag alapanyaga üveggyapot.

Isover Domo Flex műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,039 W/(mK)
Méret: 6000*1200 – 2500*1200 vastagságtól függően
Vastagság: 100-250 mm