Rockwool

Rockwool Fixrock kőzetgyapot

Rockwoll hőszigetelő anyag

Rockwool hőszigetelő anyagok

A Rockwool Fixrock hőszigetelő anyag alkalmas szerelt homlokzatburkolatos, hátul szellőztetett légréteges falszerkezetek hőszigeteléseként.. Felhasználható szellőztetett légréteggel nem rendelkező falszerkezetekben. Alkalmazása előnyös a könnyűszerkezetes épületek homlokzati acél falkazettáiban. A Rockwoll Fixrock hőszigetelő anyag olyan szerkezetekben történő felhasználása ajánlott, ahol a hőszigetelés közvetlenül érintkezik külső, áramló levegővel.

A Rockwool Fixrock kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Hangelnyelő képessége kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros alapanyagból készül.

A Rockwoll Fixrock hőszigetelő anyag alapanyaga műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, csupasz kőzetgyapot lemez.

Rockwool Fixrock műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,039 W/(mK)
Méret: 600*1000 mm
Vastagság: 50-150 mm

Rockwool Deltarock plusz kőzetgyapot

Rockwoll hőszigetelő anyag

Rockwoll hőszigetelő anyagok

A Rockwool Deltarock plusz hőszigetelő anyag alkalmas a magastetők szarufák közötti hőszigeteléséhez. Az éklemezek sarkainak levágásával bármilyen 50 és 100 cm közötti szarufaköz-távolság gazdaságosan kitölthető. Rögzítést nem igényel. Célszerű páraáteresztő tetőfólia alkalmazása és a teljes szarufamagasság kitöltése.

Rockwoll Deltarock plusz kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Hangelnyelő képessége kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező, nem zsugorodik, hőtágulása nincs. Az egészségre nem káros

A Rockwool Deltarock plusz házilagosan, vágási veszteség nélkül beépíthető!

A Rockwoll Deltarock plusz hőszigetelő anyag alapanyaga műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, gyárilag derékszögű háromszög alakra vágott, csupasz kőzetgyapot lemez..

Rockwool Deltarock plusz műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,035 W/(mK)
Méret: 625*1000 mm
Vastagság: 101-150 mm

Rockwool Airrock LD kőzetgyapot

Rockwoll hőszigetelő anyag

Rockwoll hőszigetelő anyagok

A Rockwool Airrock LD hőszigetelő anyag alkalmas területei magastetőkhöz – szarufák alá, nem járható padlásfödémekre,szerelt gipszkarton válaszfalakba történő beépítés. A Rockwoll Airrock LD lemezek elsősorban a magastetők szarufák közötti hőszigetelésének szarufákon belüli kiegészítő hőszigeteléseként, illetve nem járható padlásfödémek, zárófödémek hőszigeteléséhez ajánlható.

Rockwool Airrock LD lemez kiváló hőszigetelő. Nem éghető, hő hatására füstöt nem fejleszt, nincs égvecsepegés, a tűzterjedést megakadályozza. Nemcsak jól hangszigetel, hanem hangelnyelő képessége is kiemelkedő. Teljes keresztmetszetében víztaszító, felületéről a vízcseppek leperegnek, de ugyanakkor páraáteresztő képessége szinte a levegőével megegyező. Nem zsugorodik, hőtágulása nincs.

A Rockwool Airrock LD hőszigetelő anyag alapanyaga műgyanta kötésű, teljes keresztmetszetében víztaszító, könnyű, csupasz kőzetgyapot lemez.

Rockwool Airrock LD műszaki jellemzőı:

Hővezetési tényező: 0,037 W/(mK)
Méret: 600*1000 mm
Vastagság: 40-160 mm